Vpliv na zdravje

Zamislite si, da bi lahko kar v udobnem domačem zatočišču sprostili bolečo mišično napetost, vsakodnevni stres in bili bili tako deležni boljšega počitka – spanja. Z uporabo Wellis hidroterapije: unikatna mešanica zraka, vode, toplote in taktilne terapije lahko vaše zamisli uresničite.

ZDRAVJE

Splošno dobro počutje
Razvajajte se v spokojnosti terapevtske tople vode, ki zvišuje telesno temperaturo, izboljšuje imunski sistem telesa in sprošča endorfine – naravni telesni preprečevalci bolečine.

Lajšanje bolečin
V primeru odpravljanja posledic mišične napetosti in bolečine (posledica natega, zvina, prekomerne mišične aktivnosti, stresa, …). Značilnost naših masažnih bazenov je strateška postavitev raznovrstnih masažnih šob, ki so namenjene masaži točno določenih mišic, saj le te skozi ritmični pritisk proizvajajo energijski pretok. Oblike školjk masažnih bazenov Welliss omogočajo popolno telesno masažo na enostaven način in sicer tako, da se prestavljate iz enega na drugo masažno mesto. Vsako masažno mesto je namreč specifično namenjeno masaži določene skupine mišic.

Lajšanje bolezenskih znakov artritisaartritis
Blagodejno delovanje vode zelo pripomore k zmanjševanju stalne mišične napetosti in napetosti (bolečine) v sklepih. Po mnenju organizacije Arthritis Foundation, “Zdravniki bolnikom pogosto svetujejo namakanje v topli vodi pred začetkom dnevnih aktivnosti zaradi zmanjševanja bolečin”. Topla voda prav tako pripomore k zmanjšanju okornosti in mišične napetosti ter tako poveča fleksibilnost.

Izboljšano spanje
sleepHidroterapije pred nočnim počitkom pripomore temu, da se poste bolje naspali. National Sleep Foundation priporoča namakanje v topli vodi pred spanjem zaradi doseganja asociacijskih pomiritvenih učinkov. Ko boste zapustili masažni bazen, vam bo telesni interni termostat dal signal, da je čas za spanje. Rezultat tega bo resnično “sveže” jutro brez omotičnosti, ki je drugače skoraj stalen negativni efekt spanja.

Kvaliteta življenja
Družite se s prijatelji in člani družine v najbolj sproščenem okolju, ki si ga lahko zamislite: namakanje v masažnem bazenu, ki predstavlja “srce” vaše domače sprostitvene oaze. Poklepetajtze s svojimi prijatelji ali pa se igrajte z otroci medtem ko uživate v masaži vašega življenja. Začnite nočno dogajanje z romantično LED razsvetljavo za bolj intimna srečanja. Ponovno odkrijte vaše osebne odnose!

Trajna vrednost
Ko v vaš dom namestite masažni bazen Wellis si ustvarite oazo, v kateri boste lahko uživali z vašimi družinskimi člani v kateremkoli času dneva ali leta. Ne samo, da je masažni bazen funkcionalen vir zabave, ampak je s svojim enkratnim dizajnom in zanimivimi linijami center pozornosti v vašem dvorišču, vrtu, fitnes sobi, …

28 avgust, 2013

Z nadaljevanjem uporabe teh spletnih strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitev piškotkov na tej strani je nastavljena na "dovoli piškotke", da se vam zagotovijo najboljši možni pogoji brskanja. Če nadaljujete z uporabo teh spletnih strani brez da bi spremenili nastavitve piškotkov ali ste kliknili na gumb "Se strinjam", potem soglašate z njihovo uporabo. Dodatno o piškotkih

Zapri