Masažni bazeni

Masažni bazeni Wellis so evropski proizvod, ki strmi predvsem k zagotavljanju želene evropske kvalitete in dizajna ter so rezultat večletnega razvoja evropskega proizvajalca Wellis s sedežem v Budimpešti oziroma natančneje v kraju Dabas v bližini Budimpešte, kjer je tudi velik proizvodni obrat.

Na voljo so različni modeli masažnih bazenov, ki se med seboj razlikujejo po obliki, po velikosti, številu masažnih šob, številu ležišč/sedišč, po opremi in seveda raznih dodatkih, kot so npr. slapovi, posebni efekti osvetlitve, brezžično upravljanje ipd. Vsak kupec si tako lahko ob naročilu sestavi masažni bazen po svojih željah in tako praktično dobi masažni bazen izdelan po svojih željah in potrebah. Masažni bazeni so samostoječi in jih je možno namestiti na vrt, teraso, balkon, kopalnico, …; torej masažni bazen lahko uporabljate zunaj hiše ali pa v hiši. Lahko pa masažni bazen vgradite tudi v tla. Za zahtevnejše uporabnike (npr. wellness centri ipd.) pa obstajajo profesionalni masažni bazeni s prelivnim robom ter peščenim filtrom.


Prostostoječi masažni bazen

Vgradni masažni bazen


Modeli in linije masažnih bazenov Wellis

Osnovna linija masažnih bazenov Wellis, ki ponuja zelo bogato masažo. V sistemu je vgrajena dvostopenjska vodna črpalka, katere prva stopnja deluje kot cirkulacijska črpalka, druga močnejša stopnja pa se uporablja kot klasična vodna masaža. Za dobro počutje in romantično vzdušje bo poskrbela velika podvodna barvna LED luč z izmenjevalcem barv. To linijo masažnih bazenov odlikuje predvsem zelo dobro razmerje med ceno in kvaliteto.


Mars – 213 × 160 × 76 cm
37 vodnih masažnih šob
1 vodna črpalka
Podrobnosti …


Pluto – 200 × 200 × 89 cm
42 vodnih masažnih šob
1 vodna črpalka
Podrobnosti …


Neptune 213 × 213 × 80 cm
22 vodnih masažnih šob
1 vodna črpalka
Podrobnosti …


Moon – 200 × 91 cm
12 masažnih šob (12 vodnih)
1 vodna črpalka
Podrobnosti …


Earth – 218 × 91 cm
22 masažnih šob (22 vodnih)
1 vodna črpalka
Podrobnosti …


Venus 215 × 215 × 86 cm
48 vodnih masažnih šob
2 vodni črpalki
Podrobnosti …


Saturn 230 × 230 × 88 cm
50 vodnih masažnih šob
2 vodni črpalki

Podrobnosti …


Enostavne in čiste linije ter izredna prostornost.

Masažni bazen Zonza
Zonza 201 × 153 × 77 cm
55 masažnih šob (45 vodnih + 10 zračnih)
2 vodni črpalki | 1 tiha zračna črpalka

Podrobnosti …


Masažni bazen Manhattan

Manhattan 213 × 160 × 75 cm
36 masažnih šob (30 vodnih + 6 zračnih)
2 vodni črpalki | 1 tiha zračna črpalka

Podrobnosti …


Malaga – 200 × 200 × 91 cm
58 masažnih šob (46 vodnih + 12 zračnih)
2 vodni črpalki | 1 tiha zračna črpalka
Podrobnosti …

Masažni bazen Palermo
Palermo – 218 × 218 × 87 cm
58 masažnih šob (48 vodnih + 10 zračnih)
2 vodni črpalki | 1 tiha zračna črpalka
Podrobnosti …


Za razliko od klasičnih linij masažnih bazenov, je tukaj kot dezinfekcijska enota vgrajena posebna UV-C žarnica, ki s svojo UV svetlobo uničuje bakterije in druge nezaželene mikroorganizme, ki pridejo v vodo. Ta sistem dezinfekcije nima povsem nobenega vpliva na kemijo vode. To pa seveda ni vse, saj so ogrodja masažnih bazenov v tej seriji izdelana iz materiala WPC (Wood and Plastic Composite – posebna mešanica plastičnih mas in lesa) in ne kot je to klasično iz lesa, kar masažnemu bazenu podaljšuje življenjsko dobo. Potem so tu še seveda dodatki, kot je linijska LED razsvetljava, fontane, slapovi, osvetljena naslonjala, osvetljeni regulatorji. Za najzahtevnejše uporabnike je na voljo sistem Pulsar, ki omogoča pulzno in sekvenčno masažo ter posebni zvočni sistem AquaSoul z več zvočniki ter nizkotoncem (velja za izvedbo Premium). Torej povedano s tremi besedami, to so masažni bazeni za tiste, ki želijo le najboljše. Za manj zahtevne uporabnike je na voljo izvedba Start, ki ponuja manj bogato opremo.WellOne – 200 × 110 × 70 cm
48 masažnih šob (48 vodnih)
2vodni črpalki
Podrobnosti …

Masažni bazen Elbrus
Elbrus – 218 × 218 × 91 cm
76 masažnih šob (62 vodnih + 14 zračnih)
3 vodne črpalke | 1 tiha zračna črpalka
Podrobnosti …

Masažni bazen Elbrus 230
Elbrus 230 – 230 × 230 × 90 cm
92 masažnih šob (78 vodnih + 14 zračnih)
3 vodne črpalke | 1 tiha zračna črpalka
Podrobnosti …

Masažni bazen Kilimanjaro
Kilimanjaro – 230 × 230 × 94 cm
76 masažnih šob (64 vodnih + 12 zračnih)
3 vodne črpalke | 1 tiha zračna črpalka
Podrobnosti …

Masažni bazen Everest
Everest – 236 × 236 × 95 cm
98 masažnih šob (88 vodnih + 10 zračnih)
4 vodne črpalke | 1 tiha zračna črpalka
Podrobnosti …


Olympus – 354 × 230 × 98 cm
100 masažnih šob (98 vodnih + 2 protitočni)
4 vodne črpalke | 1 tiha zračna črpalka
Podrobnosti …


Prestižna serija, ki ponuja odlično masažo ter atraktivne dodatke, kot so LED osvetljeni slapovi ter LED osvetljeno ohišje (StarLightTM corner element lighting). Počutite se kot zvezda. Bazeni iz te serije so na voljo v Deluxe ali Premium izvedbi.

Masažni bazen Explorer
Explorer – 213 × 160 × 97 cm
38 masažnih šob
2 vodni črpalki
Podrobnosti …

Masažni bazen Discovery
Discovery – 218 × 218 × 97 cm
55 masažnih šob
3 vodne črpalke
Podrobnosti …

Masažni bazen Voyager
Voyager – 236 × 236 × 97 cm
61 masažnih šob
3 vodni črpalki
Podrobnosti …


Posebna izvedba masažnih bazenov s prelivnim robom ter peščenim filtrom.

acapulco_top_240
Acapulco Deep-In – 240 × 90 cm
40 masažnih šob (28 vodnih + 12 zračnih)
3 vodne črpalke | 1 zračna črpalka
Podrobnosti …


Posebna izvedba masažnih bazenov, ki so odporni na kisline, UV ter razne temperaturne obremenitve.Volcano – 227 × 257 × 90 cm
38 masažnih šob
2 vodni črpalki | 1 zračna črpalka
Podrobnosti …Kongo – 428 x 230 x 143 cm
12 masažnih šob
12 vodnih črpalk
Podrobnosti …

Posebnosti masažnih bazenov Wellis

Energijsko učinkovita cirkulacijska črpalka Gecko. Zagotavlja večjo hitrost pretoka vode, ki lastnikom masažnih bazenov poveča koristi s tem, ko se jim zmanjšajo stroški. Vključeno v Deluxe in Premium izvedbi.

Aromaterapija. Pozitivni učinki aromaterapije eteričnih olj so bili znani že pred stoletji. V kombinaciji z Wellis hidromasažnim sistemom lahko aromatični vonji izboljšajo vaše razpoloženje in vam pomagajo pri sprostitvi. Vključeno v Deluxe in Premium izvedbi.

Kromoterapija. Barve lahko v nas spodbudijo številne pozitivne občutke, ki prav tako pozitivno vplivajo na naše vsesplošno počutje. Naš sistem za kromoterapijo temelji na zeleni, modri, rumeni in rdeči barvi. Te je mogoče preko kontrolne plošče na masažnem bazeni nastaviti tako, da kar najbolje ustrezajo vašemu razpoloženju. Vključeno v vseh  izvedbah.

Wellis Polistirol izolacija. Posebni polimer zagotavlja izredno stabilnost, zaščito in dolgo življenjsko dobo vašega masažnega bazena. Vključeno v Deluxe in Premium izvedbi.
Tih zračni puhalnik s predhodnim ogrevanjem zraka. V vodo se vpihuje ogrevan zrak. Glasnost puhalnika je pod 60 dB. Vključeno v Deluxe in Premium izvedbi.

Dezinfekcija z UV žarki. poskrbi za čisto in bistro vodo in temelji na okolju prijazni tehnoilogiji. UV-C svetloba nevtralizira viruse, bakterije in druge primitivne organizme ter preprečuje njihovo razmnoževanje. Vključeno v Deluxe in Premium izvedbi.

PULSAR ™ masažni sistem. Omogoča da izbirame med 6 različnimi nastavitvami masaže v masažnem bazenu tako na sediščih kot ležiščih. Preprosto izberite program in hitrost ter tako izboljšajte cirkulacijo vašega telesa kakor tudi izločanje različnih toksinov. Vključeno v Premium izvedbi (razen pri seriji CityLine, modelu Manhattan; seriji PeakLine, modelu Olympus in seriji StarLine, modelu Explorer)

Wellis SMARTPHONE™ aplikacija. Od zdaj naprej lahko upravljate vaš masažni bazen kar preko aplikacije na pametnem telefonu (tako za iPhone kot Android). Če imate internetno povezavo, lahko upravljate vaš masažni bazen od kjerkoli. Tako lahko npr. ko ste na počitnicah preverite status vašega masažnega bazena, nastavite temperaturo vode oz. nadzirate katerokoli drugo funkcijo v masažnem bazenu. Vključeno v Premium izvedbi (razen pri seriji PeakLine, model Wellone).

Aquasoul Sound System. Nov zvočni sistem, ki ga odlikuje izjemna kvaliteta. Pri tem sistemu ni potrebno več po nepotrebnem rokovati s CD-ji ali USB-ji. Ta sistem ima namreč vgrajen sprejemnik za WiFi in Bluetoth povezavo, tako da sistem enostavno brezžično povežete npr. z vašim pametnim telefonom in uživate v vaših najljubših skladbah. Za izjemno glasbeno doživetje bo poskrbel 4 kanalni ojačevalec ter 120 W nizkotonec (subwoofer). Vključeno v Premium izvedbi.

Microsilk terapija. S kisikom obogatenimi mikro mehurčki obdajo vaše telo in dajo koži svilnat občutek. Kožne pore se pri tem očistijo, kisik, ki prodre v podkožje pa kožo nahrani, jo naredi elastično, sijočo in gladko. Vključeno pri seriji PeakLine, modelu Wellone Premium.

Wellis izolacijski pokrovi. Sami izdelujemo lastne pokrove, da zagotovimo kakovost in najvišjo raven učinkovitosti toplotne izolacije, kar pomeni, da se zmanjša porabe energije ter s tem tudi stroški. Primerno za uporabo v ekstremnih zimskih pogojih, ko temperatura pade pod ničlo. Vključeno pri vseh izvedbah.

Wellis kontrolne plošče. Omogočajo preprosto nadzorovanje vseh funkcij vašega masažnega bazena, kakor tudi temperaturo vode, osvetlitev, hitrostjo masaže ter uravnavanje moči šobe. Vsak masažni bazen je opremljen z najnovejšo kontrolno plošči, tako da so masažni bazeni zanesljivi in enostavni za uporabo.


Oglejte si del naših referenc – postavitve masažnih bazenov Wellis pri naših strankah – Fotogalerija.

27 avgust, 2013

Z nadaljevanjem uporabe teh spletnih strani se strinjate z uporabo piškotkov. več informacij

Nastavitev piškotkov na tej strani je nastavljena na "dovoli piškotke", da se vam zagotovijo najboljši možni pogoji brskanja. Če nadaljujete z uporabo teh spletnih strani brez da bi spremenili nastavitve piškotkov ali ste kliknili na gumb "Se strinjam", potem soglašate z njihovo uporabo. Dodatno o piškotkih

Zapri