Za razliko od klasičnih linij masažnih bazenov, je tukaj kot dezinfekcijska enota vgrajena posebna UV-C žarnica, ki s svojo UV svetlobo uničuje bakterije in druge nezaželene mikroorganizme, ki pridejo v vodo. Ta sistem dezinfekcije nima povsem nobenega vpliva na kemijo vode. To pa seveda ni vse, saj so ogrodja masažnih bazenov v tej seriji izdelana iz materiala WPC (Wood and Plastic Composite – posebna mešanica plastičnih mas in lesa) in ne kot je to klasično iz lesa, kar masažnemu bazenu podaljšuje življenjsko dobo. Potem so tu še seveda dodatki, kot je linijska LED razsvetljava, fontane, slapovi, osvetljena naslonjala, osvetljeni regulatorji.

Standardna oprema: Ogrodje iz WPC-ja; školjka Lucite akril debeline 6,3 mm; izolacija debeline 2 cm; izolacijski pokrov debeline 12/9 cm; posebna tiha in energijsko učinkovita obtočna črpalka Gecko CMXP; dezinfekcija UV-C; barvni zaslon – upravljanje na dotik; večtočkovna barva LED razsvetljava; AquaSoul Pro glasbeni sistem z ojačevalcem in 300 W nizkotoncem; WiFi modul Gecko In.Touch 2 za povezavo s pametnim telefon; osvetljeni ogali ohišja; slap ali fontane; aromaterapija

Dodatne možnosti: Skandinavska izolacija; In.Clear avtomatska dezinfekcija; osvetljene masažne šobe; Vario Pods (fizična masaža); Microsilk (terapija s kisikom)


Prikaz vseh 6 rezultatov