OBVESTILO!

3.10.2018 odpiramo nov, večji razstavni salon masažnih bazenov, kjer bomo zelo razširili našo ponudbo in sicer bo v ponudbi zraven dosedanjega proizvajalca Wellis, še nekaj drugih izbranih proizvajalcev masažnih bazenov, kot so Superior spas, Be Well Canada spas, Platinum spas in NordKap spas. Ker se bomo povsem osredotočili na masažne bazene, kopalnih kadi in masažnih kadi ne bo več v redni ponudbi.

Masažne kadi Wellis so evropski proizvod, ki strmi predvsem k zagotavljanju želene evropske kvalitete in dizajna. Potrebno je izpostaviti modele z elektronskim upravljanjem, ki imajo vgrajen SISTEM ZA SUŠENJE CEVI po uporabi masažne kadi, s čimer se prepreči, da bi v ceveh ostala voda in v katerih bi se lahko razvile določene bakterije ter alge.

            

Zamislite si, da bi lahko kar v udobnem domačem zatočišču sprostili bolečo mišično napetost in vsakodnevni stres, nato pa bili deležni tako boljšega počitka kot spanja. Z uporabo hidroterapije, v kateri so združena unikatna mešanica zraka, vode, toplote in taktilne terapije, lahko vaše zamisli tudi uresničite. Da sanje postanejo resničnost, potrebujete le masažno kad v kopalnici. Možnosti vodnih užitkov so praktično neomejene, za kar poskrbijo vodne masažne šobe, katerih število se razlikuje od modela do modela. Vgrajena podvodna LED razsvetljava ponuja kromoterapijo, ki v telesu vzpostavlja energijsko ravnovesje. Modeli z elektronskim upravljanjem ponujajo zračno masažo z vpihovanjem predhodno ogretega zraka, pri čemer se voda ne hladi, občutek ugodja tovrstne masaže pa je zato toliko večji. Prav tako imajo ti modeli vgrajen tudi poseben sistem za avtomatsko izpihovanje in sušenje cevi po uporabi, kar preprečuje, da bi se v ceveh razvile alge in bakterije.


Prikaz vseh 8 rezultatov