Akcija!

Wellis JUPITER

5.612,00  4.882,44  z DDV

200 x 200 x 87 cm / 46 šob / max. 6 oseb

Opis


      

Popolnoma nov masažni bazen Jupiter iz serije MyLine, s 46 masažnimi šobami in prostora za 6 ljudi poskrbi za popolno sprostitev na višjem nivoju.

Osnovna linija masažnih bazenov Wellis, ki ponuja zelo bogato masažo. V sistemu je vgrajena dvostopenjska vodna črpalka, katere prva stopnja deluje kot cirkulacijska črpalka, druga močnejša stopnja pa se uporablja kot klasična vodna masaža. Za dobro počutje in romantično vzdušje bo poskrbele majhne LED lučke, ki so razporejene po obodu školjke masažnega bazena. To linijo masažnih bazenov odlikuje predvsem zelo dobro razmerje med ceno in kvaliteto.

Standardna oprema: Ogrodje iz impregniranega lesa; školjka Lucite akril debeline 6,3 mm; izolacija debeline 1 cm; izolacijski pokrov debeline 12/9 cm; Dvostopenjska črpalka (prva stopnja deluje v času filtracije kot obtočna); dezinfekcija Ozon; klasična upravljalna plošča (zaslon); večtočkovna barva LED razsvetljava; MyMusic glasbeni 2.0 sistem z Bluetooth povezavo (dva ali štirje zvočniki)

Dodatne možnosti: WiFi modul Gecko In.Touch 2 za povezavo s pametnim telefon in skandinavska izolacija (debelina 3,5 cm)


Dodatne informacije

Teža 300 kg
Dimenzije 200 x 200 x 87 cm
Ležišča/sedišča

1/5

Količina vode

1.100 litrov

Število masažnih šob

Vodne šobe: 46
Zračne šobe: 0

Vodne črpalke

1 × 3 HP dvojna hitrost

Cirkulacijska črpalka

Prva stopnja vodne črpalke (350 W)

Grelec

Gecko Heat.wav 2kW (230V/50Hz)

Nadzorni sistem

W2000/Easy4 (Gecko In.Yj-2/In.K300)

Električni priključki

1-fazni, 1x32A (230V) optimalno
1-fazni, 1x16A (230V) minimalno

Dezinfekcija

Ozonator

Filter

1 Superfine paper filter

Razsvetljava

15 led luči

Naslonjala

3 komadi

Izolacijski pokrov

Vključeno

MyMusic ™ 2.0 zvočni sistem

Vključeno

Možni dodatki

Plug & Play
Smartphone aplikacija z wi-fi povezavo
Skandinavska izolacija (3,5 cm)

BARVA ŠKOLJKE:

BARVA OHIŠJA:

BARVA IZOLACIJSKEGA POKROVA:


Stopnice
Stopnice iz umetne mase s protidrsno oblogo. Nosilnost stopnic do 150 kg.

Mehanizem za pokrov
Visoko kvaliteten mehanizem za pomoč pri dvigovanju in odlaganju izolacijskega pokrova. Enostavno za rokovanje. Izdelano iz aluminija.

Extreme cover
Posebno debel izolacijski pokrov poskrbi za to, da so izgube temperature v masažnem bazenu manjše kot sicer. Primerno za uporabo v ekstremnih zimskih pogojih.

Skandinavska izolacija
Dodatna izolacija na notranji strani ohišja masažnega bazena (skupaj 3,5 cm). Primerno za uporabo v ekstremnih zimskih pogojih.

Gecko In.Touch 2
Vaš masažni bazen lahko upravljate kar preko aplikacije na pametnem telefonu (tako za iPhone kot Android). Tako lahko npr. ko ste na počitnicah preverite status vašega masažnega bazena, nastavite temperaturo vode oz. nadzirate katerokoli drugo funkcijo v masažnem bazenu

Izpolnite spodnji obrazec in oddajte povpraševanje (polja označena z * so obvezna)

Morda vam bo prav tako všeč…